Defilé

Vrijdagavond

worden de wandelaars feestelijk ingehaald. Traditiegetrouw worden de deelnemers overladen met bloemen en lekkernijen. Het defilé start om 20:00u. De deelnemers wordt verzocht tijdig aanwezig te zijn!

Het defilé wordt opgeluisterd door muziekkorpsen

beeld: Leen Steenvoorde

Op de Kampweg ter hoogte van het parkeerterrein wordt het defilé afgenomen door burgemeester Naafs van de gemeente Utrechtse Heuvelrug.

Opstelplaats Defilé

Na het lopen van de wandelroute op vrijdag, worden de deelnemers feestelijk binnengehaald. Hiervoor verzamelen de deelnemers eerst op de Ludenlaan. Vervolgens start om 20:00u het defilé door het dorp. De groepen 5km en 10km van de scholen lopen samen. De groepen verzamelen op de Ludenlaan bij het opgegeven nummer in het overzicht hier onder. Er is ook een opstelplaats voor individuele deelnemers.

Route naar de opstelplaats

Om passeren op de vaak overvolle Ludenlaan te voorkomen, wordt zijwaarts aangelopen door het Ludenbos. Zodoende wordt de Ludenlaan dicht nabij de verzamelplaats bereikt. In het Ludenbos wordt aangegeven hoe de verzamelplaats kan worden bereikt. Zie ook de plattegrond onder "Route defilé".

Rolstoelgebruikers staan vooraan opgesteld, maar kunnen niet via de onverharde paden door het Ludenbos. Vriendelijk verzoek om op de Ludenlaan even plaats te maken om deze deelnemers te laten passeren.

De opstelling is hieronder te downloaden.